Ik leer Anders (c)

Beelddenkcoach en creatieve therapie

Ik begeleid jou als kind/scholier/student/volwassene om uit te zoeken of je beelddenker bent en waarom je vaak vastloopt op het gebied van lezen, spellen en rekenen. Maar ook op andere vakken en concentratie. Ik maak hierbij gebruik van de Ik leer Anders (c) methode en creatieve therapie.

Vind je het lastig om te zeggen, vertellen, uit te leggen hoe je je voelt en waarom je je zo voelt als iemand je dat vraagt.

Heb je soms onrustige, onduidelijke gedachten, die je soms helemaal niet, soms wel tegen de een, maar niet tegen de ander kan zeggen of uitleggen.

Zou je dat willen leren, maar weet je niet hoe je dat moet doen, dan is deze creatieve therapie iets voor jou!

Vind je het leuk om te knutselen, tekenen, kleuren, verven, plakken, knippen, scheuren of schrijven. Spreekt jou papier in alle kleuren en maten, stof in vele kleuren en materialen, lijm, potloden (kleur), stiften, schaar, liniaal, een schrijfblok, karton en wat al niet meer aan om creatief mee bezig te zijn.

Samen kijken we hoeveel sessies je nodig hebt. Eén sessie duurt ongeveer 1 uur en een kwartier.

Vind je dat nog lastig om te bepalen en herken je jezelf in een groot aantal van de zinnen bij het onderwerp Sensitherapie‘, dan kunnen deze creatieve sessies jou daarbij helpen.